Livrare Plati si Retur

Livrare Plati si Retur

1. Informatii LIVRARE

Livrare prin curier

Pentru asigurarea unui serviciu de calitate am optat pentru livrarea prin curier rapid. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete le puteti face in momentul livrarii pe AWB (formularul de receptie specific companiei de curierat) sau se intocmeste un proces-verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

1.1 Termenul de livrare

In cazul in care produsele comandate se afla pe stoc, termenul standard de livrare este de maximum 5 zile lucratoare. Acest termen este valabil pentru zilele lucratoare. Pentru localitatile aflate in afara zonei de curierat termenul de livrare se poate prelungi pana la 5 zile lucratoare in functie de distanta la care trebuie sa se livreze comanda.

1.2 Costul livrarii
Pentru fiecare comanda costul de transport este calculat in momentul finalizarii comenzii, in functie de greutate si dimenisuni.

Lucram cu: GLS, DPD Curier, Sameday, Nemo, Fan Curier si Bookurier

2. Metode de Plata

Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.textilelametru.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

2.1 Plata ramburs

Plata se poate face in momentul receptionarii coletului.

2.2 Prin Card bancar – NETOPIA Payments

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

3. Politica de Retur

Se pot returna sau schimba produsele achizitionate  in termen de 14 zile de la data primirii lor.

Toate retururile vor putea fi procesate de noi numai cu respectarea conditiilor de mai jos:

Conditii de returnare:

Cumparatorul va trebui sa ne instiinteze  in scris pe adresa de email contact@textilelametru.ro  mentionand motivul pentru care se doreste returnarea si daca trebuie inlocuit cu un alt produs si data la care a fost livrat.

Produsul trebuie sa nu fie folosit sau deteriorat si sa fie insotit de factura.

Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre Textilelametru.ro, veti putea returna produsul.

Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila, nu va fi procesat.

Daca motivul returului este un defect de fabricatie al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat ,taxele aferente transportuluii retur vor fi suportate integral de catre noi.

Pentru orice alt motiv al returului produsului comandat, taxele de retur vor fi suportate integral de client.

Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim  10 de zile de la data la care produsul a fost returnat.

Pot aparea mici diferente de nuanta a culorii produselor, in functie de setarile monitorului dumneavoastra, insa NU este acceptata returnarea (cauzata de aceasta nepotrivire a nuantelor intre realitate si imaginile prezentate) deoarece onorarea comenzilor presupune personalizarea tesaturilor prin taiere conform cerintelor fiecarui client. (OUG 34/2014 art. 16 lit. c)

In dorinta de a veni cat mai mult in intampinarea nevoilor clientilor nostri, va incurajam sa solicitati MOSTRE GRATUITE (maxim 5) din materialele dorite, astfel incat o posibila comanda sa fie in deplina cunostinta de cauza cu privire la nuanta si textura.

Mostrele se vor trimite intr-un plic, prin curier rapid.

Pretul transportului acestor mostre este in sarcina clientului si este de 22 lei (Tariful de livrare este valabil pentru orice localitate din Romania)

Refuzul si/sau neridicarea produselor:

 Coletele cu marfa neridicate sau refuzate din motive neobiective dupa validarea comenzii telefonic, vor fi marcate in baza de date,  cumparatorii nemaiputand primi produsele comandate fara plata in avans a transportului atat pentru comanda nou plasata a marfii comandate cat si a returului banilor, cat si contravaloarea transportului comenzii anterioare.

Cos de cumparaturi
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 items Cart
My account